Avondspel & overnachting

Overnachting
De overnachters moeten zich per hut opgeven via het formulier in het boekje.

· Vanaf 19.30 kun je jouw slaapspullen komen brengen. Zet duidelijk je naam op al je spullen!

· Doe je niet mee met het avondspel maar blijf je wel overnachten? Rond 00.00 ben je weer welkom!

· Heb je je opgegeven voor het overnachten, maar heb je besloten toch niet de overnachten, geef dit dan door aan een vrijwilliger! Ook als je in een andere hut blijft slapen dan opgegeven.

· Indien het weer of de verwachtingen zeer slecht zijn, kan het zijn dat we de overnachting aflasten. Ouders/verzorgers: blijf dus altijd bereikbaar!


Avondspel

Ben je tussen 8 en 14 jaar, dan kun je meedoen met het avondspel. De kosten hiervan zijn €2,50. Betalen bij de start! Het avondspel wordt dit jaar door het dorp Gendringen gehouden. We starten om 20.00 vanaf het KiVaDa terrein.

· Voor het avondspel kun je jullie per groep opgeven onder de boom. Dit kan vanaf maandagmiddag. Als je je alleen opgeeft word je door ons aan een groep toegewezen.

· Ouders die willen helpen zijn van harte welkom (en hard nodig) en kunnen zich melden bij diezelfde boom.

· Het wordt verwacht dat we rond 00.00 weer terug op het veld zijn. Houd er rekening mee dat het spel kan uitlopen.

· In geval van calamiteiten kunt u contact opnemen met de vrijwilligers die op het terrein achterblijven. Zij staan in contact met de vrijwilligers die deelnemen in het avondspel.

· Indien het weer of de verwachtingen zeer slecht zijn, kan het zijn dat we het spel niet door laten gaan. Ouders/verzorgers: blijf dus altijd bereikbaar!